Nómada Garden Arts & Journey:
Art, talent, vida saludable i gastronomia a Sitges

Nómada Garden celebra aquest cap de setmana del 10 i 11 de desembre la seva trobada d’art, talent i vida saludable, un complet programa cultural i d’oci amb el qual presenta en societat el seu espai. Nómada Garden està situat a l’entrada sud de Sitges, a l’interior del restaurant La Sínia, dins l’entorn del Càmping El Garrofer i ofereix una atractiva oferta gastronòmica i activitats familiars.

La primera edició del Nómada Garden Arts & Music Journey serà en dues jornades, dissabte 10 i diumenge 11, amb una desena de propostes en la qual participen més de vint creadors. El programa presenta tallers de dansa, mostra de músics i cantautors, sessions de meditació, banys de so gongs i pedres ancestrals, animació infantil, una caravana convertida en escenari, música nocturna… i una completa i variada oferta gastronòmica amb productes de proximitat. (Consulteu el programa a sota).

Què és? Nómada Garden ens proposa un itinerari que comença dissabte 10 al matí, amb tallers i animació per a nens i nenes. Continuarà un concert de soul a la caravana stage per al vermut amb Gianni Scianamé & Issa. La sobretaula (a partir de les 15h) estarà protagonitzada amb la mostra de cantautors i dansa, amb un allau de nou artistes diferents. A partir de les 17h hi ha programada una sessió de cabina oberta amb Dj. A la nit, Gigi McFarlane ens oferirà un concert íntim, a redós de la llar de foc del saló interior de La Sínia, mentre que el final de festa anirà a càrrec de Dj Oliver.

Diumenge, el programa arrencarà a les 11h, amb una sessió de meditació i relaxació a través del so, amb bols tibetans, hangdrums i gongs, a càrrec de la mestra de cerimònies Jade Rolt. Tot seguit, hi haurà uns tallers per a explicar el poder de les pedres talismà, amb La chamana del amor. Durant el vermut tornarà la música en viu, amb la pintoresca caravana convertida en una jam session a micro obert, que organitza el sitgetà Juanlu Lerprevost (Ojos de Brujo, Calima, Maison Bélier) i que presentarà músics del seu nou segell La Fábrica de Colores, una aposta pel talent local. Hi tocarà el multi-instrumentista Betson, que el 2021 va treure el seu primer disc, acabat de fer 20 anys i que actualment comparteix escenaris amb en Juanlu.

Per què? El Nómada Garden Arts & Music Journey neix amb la voluntat de compartir les noves instal·lacions amb tothom qui vulgui participar d’activitats artístiques, d’oci i familiars.

Com? El Nómada Garden Arts & Music Journey té entrada lliure per a tothom. Està adreçat tant al públic infantil com l’adult, segons la varietat i pluralitat dels seus espectacles.

On? Nómada Garden està situat al Restaurant La Sínia, dins l’entorn natural del Càmping El Garrofer, a Sitges.

PROGRAMA

Dissabte 10
11h. Dance Workshops

 • Taller de música colombiana i dansa
 • Taller de Tap dance
 • Taller de ball flamenc

13h. Gianni & Isa (funk)
15h. Artist Avalanche (dance & music open stage)

 • Adrianna DeLorenzo (Guitar & Voice)
 • Julieta Berry (Voice)
 • James Monk (Guitar & Voice)
 • Maria Oliveira (Guitar & Voice)
 • Ruffa (Guitar & Voice)
 • Miguel Coelho (Voice)
 • Elke de Kievit (Contemporary dance Solo)
 • Mövius (Colombian / Contemporary Dance)
 • Domtaps (Christmas songs and tap duo)

17h. Dj Open Cabin
21h. Gigi McFarlane  (“Junto a la chimenea” sessions) + Dj Oliver

Diumenge 11

11h. Meditation & Sound bath by Jade Rolt
12h. The Power of Crystals (workshop) by La Chamana del amor
13h. Betson & Juanlu & friends (Jam Session)
16h.  Dj Jade Rolt Open Cabin